دانلود مقاله-تحقیق-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود مقاله-تحقیق-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود پروژه تکنولوژی تولید ماکارونی

بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به کارونی را به دربار هدیه کرد
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 59
فرمت فایل doc
حجم فایل 160 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 123
دانلود پروژه تکنولوژی تولید ماکارونی

فروشنده فایل

کد کاربری 1024
کاربر

تاریخچه و مقدمه
بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به کارونی را به دربار هدیه کرد .بطور کلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان حمل و نگهداری آذوقه سفر امری مهم تلقی می شد چرا که گاه سفر چندین ماه بطول می انجامید و آنها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود . همچنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ کند. ظاهر همه این ویژگیها در ماکارونی وجود دارد این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و کیفیت خود را حفظ می نماید .
هر چند تولید ماکارونی از یک ریشه تاریخی منشا می گیرد اما به طور وسیع د رقرن بیستم با تغییرات اساسی وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید در اولیل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات تهیه و تولید این محصول بصورت خانگی و یا به مقادیر کم ،درکارگاههای کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت . طبق بررسی ، از سال 1850 میلادی تولید بصورت ماشینی وصنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس کننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشکل از یک سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device)با پیستون و سیلندر مربوطه و یک صفحه مشبک که منتهی از یک مارپیچ بودند کارتولید را در مقیاس صنعتی شروع کردند .در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماکارونی شامل مخلوط کن و پرس و قفسه های مخصوص خشک کردن ساخته شدند در سال 1934 یک شرکت فرانسوی که قبلا اکسترودر های ساده می ساخت سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سالها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیک را مورد بهره برداری قرار دادند امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا کار کنند استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندک است تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان و ماده اولیه همگون می باشد .

فهرست مطالب
مقدمه و تارتخچه ................. 1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی ..... 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی .......... 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی... 18
4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده . 20
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده ...... 24
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی.................. 37
1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی ...... 38
الف: روش غیر پیوسته .......... 40
ب: روش پیوسته ........ 41
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده ...... 42
الف: انتقال دهنده‌های افقی .... 43
ب: انتقال دهنده‌های عمودی ...... 43
ج: انتقال دهنده‌های بادی ...... 43
فصل چهارم :
1-4- بخش اول : خشک کردن ........ 46
الف) خشک کردن اولیه .......... 48
ب) خشک کردن میانی ......... 49
ج) خشک کردن نهایی .............. 49
2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز .... 53
3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن ..... 55
فصل پنجم
1-5- گرمخانه‌های ماکارونی ...... 59
فصل ششم:
بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک ........ 63
بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد ... 64
فصل هفتم
1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول ...... 67
فصل هشتم
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه ........ 70
الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید ..... 70
ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار ...... 71
ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار ........ 71
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمایش شیمی ......... 75
الف) تعیین pH ماکارونی ..... 75
ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب ...... 75
ج) آزمایش رطوبت ............ 76
2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت ..... 77
الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار ....... 77
ب) دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ .. 78
پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار ........... 79
ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی ..... 81
ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس ......... 82
ج) طریق کشت کپک............... 83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه .... 83
4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی .... 88
فصل دهم:
1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی ..... 97
فصل یازدهم:
بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری .......... 112
بخش دوم: پیشنهادات ....... 113
بخش سوم: مقاله
بخش چهارم: منابع ....... 117


معاهدات بین المللی در اسلام

امروزه «حقوق بین الملل» به لحاظ مبدأ پیدایش کاملاً خصیصه بین المللی دارد
دسته بندی حقوق
بازدید ها 37
فرمت فایل docx
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
معاهدات بین المللی در اسلام

فروشنده فایل

کد کاربری 1024
کاربر

مقدمه
امروزه «حقوق بین الملل» به لحاظ مبدأ پیدایش کاملاً خصیصه بین المللی دارد. این امر از آن جهت است که روابط میان حاکمیت های مستقل در جامعه جهانی عمدتاً در قالب عرف ها و معاهدات بین المللی، تشکیل دهنده مقررات و قوانینی است که از آن تعبیر به «حقوق بین الملل» می شود. با این حال دین مبین اسلام به جهت هدف جهان شمول آن که سعادت دنیا و آخرت ابناء بشر است، یک نظام حقوقی جامع که مخاطب آن همه انسان ها می باشند ارائه نموده است. (دکتر حمیدالله در این باره می گوید: اسلام برای تمام دولت ها، بدون ملحوظ داشتن دین یا نژاد، حقوق و تعهداتی یکسان قائل شده و برخلاف ملل باستانی دیگر، حقوق بین الدولی که توسط مسلمانان شکل گرفت فقط ناظر بر تنظیم چگونگی روابط یک دولت اسلامی با سایر دول اسلامی و نادیده انگاشتن سایر دول غیر مسلمان نبود». (محمد حمید الله، سلوک بین المللی دولت اسلامی، ترجمه و تحقیق: سید مصطفی محقق داماد، مرکز نشر علوم اسلامی، تهران، 1380، ص 9)
هدف اصلی شریعت مقدس اسلام ایجاد حکومت واحد جهانی است. در عین حال تا فراهم شدن زمینه ها ایجاد موعود، موازین و مقررات مکتب حقوقی اسلام بالقوه علاوه بر افراد، قابلیت اعمال در روابط میان کشورها را نیز دارد. این در حالی است که کشورهای دیگر به خاطر اختلاف در فرهنگ و سنت ها، به سادگی پذیرای آن موازین چنان که شایسته است نیستند. با این وجود منابع اسلامی به ویژه قرآن کریم و سنت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه معصومین (علیه السلام) مجموعه ای عظیم و مترقی از مقررات و قوانین در زمینه های مختلف مانند حقوق معاهدات، حقوق بشر، حقوق بشر دوستانه، حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات، حقوق دیپلماتیک و کنسولی و نیز ملاک های قابل اعمال در بسترهای جدید حقوق بین الملل را ارائه کرده است که هریک به طور مستقل جای پژوهش و تحقیق در خور را دارند.


مقاله قالی های کتیبه دار موزه فرش ایران

آثار هنری دستی مردم در سراسر جهان که قالی چکیده عصاره آنها است ، نشان می‌دهد که همواره طبیعت الهام بخش هنرمندان در خلق اثار هنریشان بوده است
دسته بندی باستان شناسی
بازدید ها 47
فرمت فایل doc
حجم فایل 147 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 179
مقاله قالی های کتیبه دار موزه فرش ایران

فروشنده فایل

کد کاربری 1024
کاربر

چکیده
آثار هنری دستی مردم در سراسر جهان که قالی چکیده عصاره آنها است ، نشان می‌دهد که همواره طبیعت الهام بخش هنرمندان در خلق اثار هنریشان بوده است کلک نقش آفرین هنرمندان طراح با بهره‌گیری از خیال ممدوح و خیال محمود به عوالم قدسی و آسمانی ، خالق آثاری بی‌بدیل و بی‌همانند که در عرصه هنرها سری از سایر بلندتر دارد وبرتارک هنر شرق می‌درخشد و همچنین با بهره‌گیری از طبیعت در طول تاریخ دیرپای قالی ایران تنوعی بی‌حد و مرز به طرح و نقش این دستباف هدیه کرده است .
هنر خوشنویسی در قالی ، بازتاب ادبیات پارسی را منعکس می‌سازد .

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول : مروری بر قالی ایران
فصل دوم : تاریخچه موزه فرش ایران
فصل سوم: تعریف ونقش خط درقالی ایران
فصل چهارم : طراحی و اجرای فرم انواع کتیبه در قالیهای مناطق مختلف
فصل پنجم : قالیهای کتیبه‌دار موزه فرش ایران
فصل ششم : کتیبه ، نقشمایه‌ای در قالی
فصل هفتم : قالی بافی در دوره‌ی صفوی
- نمونه‌هایی از قالیهای کتیبه‌دار دوره صفویه
فصل هشتم : نمونه‌هایی از قالیهای کتیبه‌دار در سایر موزه‌ها
خلاصه
نتیجه
فهرست منابع
فهرست تصاویر


دانلود گزارش کارآموزی در موسسات قرض الحسنه

گزارش حاضر در مورد قرض الحسنه مهدیه شهرستان خمین می باشد
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 26
فرمت فایل doc
حجم فایل 32 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 51
دانلود گزارش کارآموزی در موسسات قرض الحسنه

فروشنده فایل

کد کاربری 1024
کاربر

فصل اول

آشنایی با مکان کارآموزی

گزارش حاضر در مورد قرض الحسنه مهدیه شهرستان خمین می باشد

مقدمات و کلیات

قرض الحسنه و قرض الحسنه. از گذشته های دور با امانت گذراندن اشیای گرانبها و سپردن وجوه به اشکال ابتدایی آغاز گشت. با توسعه و پیشرفت داد و ستدها وتغییر شکل آنها از یک مبادله ساده به اشکال تجارت و بازرگانی فکر ایجاد یک سیستم منسجم و دارای قوانین و مرتبط شکل گرفت و به ایجاد قرض الحسنههای امروزی انجامید. در قرض الحسنه. امروزی کار از نگه. امانات فراتر رفته و به شکل پرداخت و دریافتهای مالی- تجاری آنهم در سطح بین المللی تکمیل شده است. در جوامع امروزی و با داشتن جمعیت هاییکه هیچگاه با این تعداد در گذشته وجود نداشته است نیاز به داد و سند کالا، مواد اولیه و … با شدت بسیاری احساس میگردد و با وجود ملل مختلف و تبادل کالا میان آنها نیاز به سیستم پولی که اطمینان دو طرف را به دستیابی به کالا و وجه آن فراهم سازد شدت مییابدسیستم سویفت که موضوع این تحقیق را تشکیل میدهد جدیدترین سیستم ساخته دست بشر است که جهت اینگونه مبادلات در سطح جوامع پیشرفته مورد استفاده قرار گرفته و اشتباهات ناشی از سیستم های قبلی را به حداقل رسانده است.

با توجه به درگیر بودن ایران در خرید و فروش کالاها و خدمات در سطح جهانی شناخت این سیستم بای محققان، دست اندرکاران و دانش پژوهان و قرض الحسنه. ضروری بنظر میرسد این تحقیق با هدف شناساندن به اقشار ذکر شده و شناخت نقاط ضعف و قوت اجرای چنین سیستمی که همانند سیستم های واردانی دیگر معمولا با مشکلات فنی بخاطر واردانی بودن تکنولوژی- مشکلات فرهنگی- بدلیل ناهماهنگی فرهنگ کشور سازنده با فرهنگ ما مواجه است انجام گردیده است.

این جزوه را می توان اولین جزوه آموزشی دانست که برای کاربران مستقیم جهت آشنائی با سیستم، طرز کار با سویفت جهت آشنائی با سیستم، طرز کار با سویفت و آموزش ابتدائی مفید است.

آخرین مطلبی که در مورد این جزوه می توان گفت این است که بهتر بود مطالبی در سطح کلی تر برای کل کارکنان جهت معرفی سویفت منتشر شود.

آخرین کاری که کاملترین کار در مورد سویفت نیز می باشد، سلسله مقالات مندرج در نشریه داخلی قرض الحسنه ملی می باشد.


مکاتب و رویکرد در مدیریت و سازمان (پست مدرنیسم، مدرنیسم، پیش مدرنیسم)

این نوشتار با مروری اجمالی بر اندیشه های ظهور نوگرایی و رویکرد تکامل یافته و انتقادی پس از آن تحت عنوان پست مدرنیزم می پردازد
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 32
فرمت فایل docx
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
مکاتب و رویکرد در مدیریت و سازمان (پست مدرنیسم، مدرنیسم، پیش مدرنیسم)

فروشنده فایل

کد کاربری 1024
کاربر

چکیده
این نوشتار با مروری اجمالی بر اندیشه های ظهور نوگرایی و رویکرد تکامل یافته و انتقادی پس از آن تحت عنوان پست مدرنیزم یا فرانوگرایی در زمینه های مرتبط با مفهوم سازمان، ابتدا به معرفی و مقایسه برخی ویژگی های سازمان نوین (مدرن) با سازمان های فرانوین (پست مدرن) می پردازد و سپس به برخی ابعاد فرایند رهبری در سازمان های پست مدرن بخصوص زمینه های مطالعاتی آن اشاره می کند.
1- اهداف مدیریت علمی را نام ببرید؟
2- مدیریت فرانوگرا مولف های مدیریت را به چه گونه مطرح کردند و به دلخواه یکی را توضیح دهید؟
3- مفهوم فرانوگرایی (پست مدرنیسم) را توصیف کنید؟
4- تفاوت های سازمان های مدرن و پست مدرن در متغیرهای سازمانی را توضیح دهید؟
5- تفاوت نظریه بارنارد با نظریه کلاسیک چیست؟