دانلود مقاله-تحقیق-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود مقاله-تحقیق-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

اصول طراحی صفحات وب

این مقاله در مورد اصول طراحی سایت های زیر می باشد طراحی سایتهای صنعتی طراحی صفحات خرده فروشی صفحات تجاری موسسات آموزشی صفحات مربوط به سرگرمی
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل doc
حجم فایل 15 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
اصول طراحی صفحات وب

فروشنده فایل

کد کاربری 4421

اصول طراحی صفحات وب

این مقاله در مورد اصول طراحی سایت های زیر می باشد:
طراحی سایتهای صنعتی
طراحی صفحات خرده فروشی
صفحات تجاری
موسسات آموزشی
صفحات مربوط به سرگرمی


اصول سیستم های عامل توزیع شده

در طول دو دهه اخیر، حصول پیشرفت در تکنولوژی میکروالکترونیک باعث در دسترس قرار گرفتن پردازنده‌های ارزان و سریع شده است از سوی دیگر پیشرفت‌های موجود در تکنولوژی ارتباطات باعث به وجود آمدن شبکه‌های سریع تر و به صرفه‌تر شده است
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل doc
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23
اصول سیستم های عامل توزیع شده

فروشنده فایل

کد کاربری 4421

اصول سیستم های عامل توزیع شده


در طول دو دهه اخیر، حصول پیشرفت در تکنولوژی میکروالکترونیک باعث در دسترس قرار گرفتن پردازنده‌های ارزان و سریع شده است. از سوی دیگر پیشرفت‌های موجود در تکنولوژی ارتباطات باعث به وجود آمدن شبکه‌های سریع تر و به صرفه‌تر شده است. از ترکیب پیشرفت‌ها در این دو میدان از تکنولوژی‌ها تکنولوژی ارزان‌تر و کاراتری به وجود آمده که در آن به جای این که از یک پردازنده خیلی سریع استفاده شود، از چند پردازنده معمولی که به هم متصل شده‌اند استفاده می‌شود.

از نظر معماری، کامپیوترهایی که از چندپردازنده متصل به هم تشکیل شده‌اند اساساً بر دو دسته تقسیم می‌شوند.

1-سیستم‌های جفت شده قوی

2-سیستم‌های جفت شده ضعیف


آزمایشگاه حرارت

آزمایشگاه حرارت در 13 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
آزمایشگاه حرارت

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

آزمایشگاه حرارت در 13 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc\


آزمایشگاه حرارت

- خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود :

1- خطای آزمایشگر

2- خطای وسایل آزمایش

3- خطای محیط

- اندازه گیری در آزمایش :

1- خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای که در آزمایش بدست آمده است .

2- خطای نسبی =

3- در صد خطای نسبی : 100* خطای نسبی

- نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد :

1- موضوع آزمایش

2- تاریخ

3- اسامی افرادی که در یک گروه آزمایش انجام می دهند .

4- نام استاد

5- شرح آزمایش

6- نوشتن روابط و فرمولهای مربوطه

7- رسم جداول و نمودارهای لازم

8- نتیجه گیری

9- بدست آوردن خطاها

10- عوامل موثر در خطا

- تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A

- ظرفیت گرمایی جسم :

مقدار گرمایی که جسم می گیرد تا دمای آن یک درجه سانتی گراد افزایش (کلوین) افزایش یابد J/K

-ظرفیت گرمایی ویژه جسم :

مقدار گرمایی است که به یکای جرم داده می شود تا دمای آن یک درجه کلوین افزایش یابد J/kg k

m : جرم کالری متر

m1 :جرم آب سرد

m2 : جرم آب گرم

c : آب = C=4/2j/kg k

موضوع تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر

شرح آزمایش :

ابتدا مقداری آب درون کالری متر ریخته و ان را وزن می کنیم سپس آن را بدون آب وزن می کنیم و وزن خالص آب را بدست می اوریم دمای آب سرد را اندازه گیری می کنیم .آب را درون بشری تا 60 درجه سانتیگراد حرارت می دهیم سپس مخلوط آب گرم و سرد که قبلاً در کالری متر بود دما را اندازه گیری می کنیم و وزن آن را هم می سنجیم با نوشیتن تمامی اعداد و ارقام در سه مرحله این آزمایش را تکرار می کنیم و در هر بار فرمولهای مربوط را می نویسیم .

مرحله اول :

M وزن کالری متربدون آب= 325gr

وزن کالری متر با آب = 459/5gr

m1 وزن خالص آب = 107/5gr

وزن آب سرد و گرم = 615 gr

دمای اولیه آب سرد = 15 c

دمای اولیه آب گرم = 60 c

تعادل آب گرم و سرد = 30 c

m2 وزن آب گرم خالص = 154/5 gr

154/5*4/2(30-60)=0+(30-15)(A+107/5*4/2)

A=

مرحله دوم

m وزن کالری متر بدون آب = 352 gr

A=

A=

A=2827/4

وزن کالری متر با آب = 860/5

m1 وزن خالص آب = 508/5 gr

وزن آب سرد و گرم = 608/5 gr

m2 وزن آب گرم خالص = 100gr

دمای آب سرد = 15 c

دمای آب گرم = 60 c

دمای تعادل آب گرم و سرد = 32 c


فهرست مطالب:

- خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود :

- نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد :

- تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A

- ظرفیت گرمایی جسم :

- ظرفیت گرمایی ویژه جسم :

موضوع تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر

شرح آزمایش :

مرحله اول :

مرحله دوم

مرحله سوم

نتیجه گیری :

عوامل موثر در خطا :

موضوع : گرمای نهان ذوب یخ LF :

گرمای نهان ذوب یخ :

شرح آزمایش :

موضوع : تعیین انبساط طولی :

شرح آزمایش :

مرحله یک :

مرحله دوم :

نتیجه گیری :

خطا های آزمایش :

عوامل موثر در خطا :

گرمای نهان تبخیر :

شرح آزمایش :

نتیجه گیری :

خطاها :


پرسشنامه ابتکار و نوآوری شغلی

پرسشنامه ابتکار و نوآوری شغلی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3
پرسشنامه ابتکار و نوآوری شغلی

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

پرسشنامه ابتکار و نوآوری شغلی

روش نمره گذاری و تفسیر

این پرسشنامه دارای 6 سوال بوده که طیف پاسخ دهی به این سوالات با همدیگر متفاوت می باشد. به عبارتی، گزینه ای در یک سوال ممکن است با همان گزینه در سوال دیگر امتیاز متفاوتی داشته باشد

روایی و پایایی

از آنجا که پرسشنامه ی مذکور، استاندارد هستند و بارها در تحقیقات پژوهشگران استفاده شده است، بنابراین روایی آن‌ها به طور خود به خود تأیید شده است. در پژوهش ضرغامی و همکاران (1391)، برای سنجش میزان پایایی پرسشنامه نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که میزان آن برای پرسشنامه خلاقیت و انگیزه به کارگیری نوآوری در شغل با استفاده از نرم افزار اِس پی اِس اِس، 812/0 به دست آمد.

منبع: مقیمی، سیدمحمد، 1388، سازمان و مدیریت: رویکردی پژوهشی، چاژ نهرات، انتشارات ترمه.


احتراق

احتراق در 44 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 133 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44
احتراق

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

احتراق در 44 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc


احتراق

احتراق عبارت است از اکسیداسیون سریع مواد، همراه با آزاد شدن سریع انرژی.

یکی از تعاریف اکسیداسیون عبارت است از ترکیب شیمیایی یک ماده با اکسیژن. تعریف دیگر اکسیداسیون چنین است: واکنش شیمیایی که شامل اکسیژن باشد، به طوریکه یک یا تعداد بیشتری از مواد با اکسیژن ترکیب شوند.

افروزش

برای آغاز این فرآیند به یک منبع تولید گرما، مواد سوختی و هوا نیاز است. مواد از نظر قابلیت شعله وری متفاوت اند و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی در این موضوع مؤثر است. مثلاً موادی که به شکل ورقه ای هستند، فوم ها و یا یک تکه پارچه خیلی ساده تر از بلوکهای ضخیم مواد جامد آتش می‌گیرند. طبق تعریف، آغاز فرآیند سوختن را افروزش می‌نامند. برای پایین آوردن قابلیت افروزش مواد در مقابل منابع کوچک تولید گرما می‌توان کارهایی انجام داد اما اینها لزوماً بر روی سرعت سوختن این مواد مؤثر نخواهد بود.

آتش (حریق)

ساده ترین تعریف احتراق، چیزی است که به آن آتش اطلاق می‌شود و عبارت است از ترکیب شیمیایی سریع مواد با اکسیژن که هم نور و هم گرما تولید می‌کند. شعله ور شدن (مشتعل شدن) و سوختن همراه با دود (سوختن سطحی) دو نوع احتراق هستند که ممکن است اتفاق بیفتند.

برای انجام شدن عمل احتراق باید یک اکسید کننده موجود باشد. تقریباً همه آتشها با اکسیژن موجود در اتمسفر به عنوان عامل اکسیدکننده انجام می‌گیرد، اما اکسیدکننده های دیگری نیز موجود است.

بیشتر این اکسیدکننده ها زمانی که در معرض حرارت، فشار یا هر دوی آنها قرار می‌گیرند اکسیژن آزاد می‌کنند. علاوه بر آن اکسیدکننده های دیگری نیز وجود دارد مثل هالوژنها (فلوئور، کلر، برم و ید) که احتراق را تقویت می‌نماید، اما در اینجا فقط احتراق با اکسیژن هوا مورد بحث است.

سوختن و بیشتر انفجارها، نمونه هایی از واکنشهای شیمیایی هستند که از آنها به عنوان آتش (حریق) نام برده می‌شود و در واقع واکنشهای شیمیایی هستند که شامل اکسیداسیون سریع مواد است. با وجود این، سرعت این واکنشها ممکن است صدها یا هزاران مرتبه سریعتر از یک حریق باشد. به عبارت ساده تر، سوختن واکنش اکسیداسیونی است که به طور قابل توجهی سریعتر از حریق است، اما آهسته تر از انفجار است.

مثلث آتش

این تئوری به صورت یک مثلث ارائه گردیده است. به دلیل اینکه سه جزء (وجه) اصلی در آن وجود دارد و مثلث یک شکل بسته است که نمایانگر یک سیستم بسته می‌باشد. قسمتی از تئوری تأکید دارد که برای اینکه یک آتش موجود باشد بسته بودن سیستم الزامی‌است بدین معنی که اگر یکی از سه وجه مثلث در تماس با وجه بعدی نباشد وقوع حریق ممکن نیست. در شکل (1 ـ 1) مثلث آتش نشان داده شده است.


فهرست مطالب:

احتراق

افروزش

آتش (حریق)

مثلث آتش

محدودة شعله وری

درجه حرارت افروزش

پیشگیری و محافظت در برابر حریق

مقابله با آتش

پیرولیز

تجزیه و شکسته شدن مولکولها بر اثر حرارت

کندسوزکننده ها

انواع کندسوزکننده ها

کندسوزکننده های افزودنی

کندسوزکننده های واکنشی

تئوری اکسیژن مصرف شد در کالریمتر مخروطی

گرمای احتراق بر واحد جرم اکسیژن مصرف شده، E

روش کالریمتر مخروطی برای اندازه گیری سرعت آزاد شدن حرارت

محاسبه دبی جرمی

شرح دستگاه

2 ـ سیستم دودکش و کانال خروجی گازها

3 ـ نگهدارنده نمونه و ترازو

4 ـ تجزیه کننده گازها

5 ـ جرقه زن الکتریکی و تایمر

6 ـ دستگاه اندازه گیری غلظت دود

7 ـ رادیومتر حرارتی

کالیبراسیون دستگاه

1- کالیبراسیون دستگاه تجزیه کننده گاز اکسیژن

2 ـ کالیبراسیون دستگاه تجزیه کننده

3 ـ کالیبراسیون سرعت آزادشدن حرارت (RHR)

4 ـ کالیبراسیون ترازو

5 ـ کالیبراسیون شار حرارتی