دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 6 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 232 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 118 |
این مقاله بصورت کامل و جامع فوتسال مدرن را همراه با تمامی ویژگی ها ونکات آن آموزش می دهد.
فهرست مطالب این مقاله عبارت است از:1.تاریخچه فوتسال
2.گرم کردن بدون توپ و با توپ
3.تکنیک ها
4.تاکتیک ها
5.شروع مجدد و کرنر و انواع خطاها
6.دروازه بانی
7.شوت
8.پیوت
9.سوییپر
10.برتری عددی
11.پرس و ضد پرس
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 9621 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 190 |
نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی
فهرست مطالب: شماره صفحه
چکیده ........................................ 1
مقدمه......................................... 2
فصل اول- کلیات......................... 3
١‐١‐ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف ................... 4
١‐١‐١‐بیان مسئله ................................ 4
١‐١‐٢‐فرضیه...................................... 4
١‐١‐٣‐ضرورت و اهمیت تحقیق........................ 5
١‐١‐۴‐اهداف...................................... 5
١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلی................................ 5
١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعی................................ 6
١‐١‐۵‐متغیرها ................................... 6
١‐١‐٦‐محدودیت های تحقیق ......................... 6
١‐۲-تعاریف نظری و عملیاتی...................... 7
١‐۲‐١‐تعاریف نظری................................ 7
١‐۲‐۲‐تعاریف عملیاتی............................. 8
١‐٣‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف ................. 8
١‐٣‐١‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان ........ 8
١‐٣‐١‐١‐تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار٢١ 8
١‐٣‐١‐۲‐افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار ٢١ 9
١‐٣‐١‐٣‐اهمیت موضوع تغذیه و زنان از دیدگاه کنفرانسهای بین المللی 10
١‐٣‐۲‐ تاریخچه تغذیه در ایران................... 11
١‐٣‐۲‐ ١‐اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور 12
١‐۴‐فیزیولوژی تغذیه............................ 14
١‐۴‐١‐الگوی تغذیه .............................. 14
١‐۴‐٢‐جریان تولید و تغذیه....................... 14
١‐۴‐٢‐١‐تعریف تغذیه.............................. 14
١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذی................................ 15
١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذیه................................ 15
١‐۴‐٢‐۴‐تغذیه متعادل............................. 18
١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذایی ......................... 21
١‐۴‐٢‐٦‐کربوهیدراتها ............................ 22
١‐۴‐٢‐٧‐پروتئینها................................ 22
١‐۴‐٢‐٨‐چربیها ................................. 23
١‐۴‐٢‐۹‐ویتامینها ............................... 23
١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدنی............................. 24
١‐۴‐٣‐تحقیق و توسعه ............................ 25
١‐۴‐٣‐١‐صنایع غذایی ایران ........................ 25
١‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا ........ 27
١‐۴‐۴‐١‐اثرات زیست محیطی کشاورزی................. 27
١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی....... 28
١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی... 28
١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی مصرف کننده.............. 28
١‐۵‐بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی, اقتصادی, اجتماعی 29
١‐۵‐١‐اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه .............. 30
١‐۵‐١‐١‐الگوهای فرهنگی غذا....................... 30
١‐۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادی ...................... 33
١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذایی ....................... 33
١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان ..... 34
١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه ............ 38
١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی............. 39
١‐۵‐۲‐۵‐ارزشیابی سیاست تغذیه در کلان اقتصاد....... 39
١‐۵‐۲‐٦‐بحران افزایش قیمت مواد غذایی ............ 40
١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بین درآمد و مصرف .................. 44
١‐۵‐۲‐٨‐الگوی مصرف مواد غذایی ................... 46
١‐۵‐۲‐۹‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند ...... 47
۲‐۵‐۲‐١۰‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر ........ 48
١‐۵‐۲‐١١‐وضعیت الگوی مصرف در ایران................ 48
١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور...... 49
١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها ....... 51
١‐۵‐۲‐١۴‐روند تولید محصولات کشاورزی............... 60
١‐۵‐۲‐١۵- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی.......... 62
١‐۵‐۲‐١٦‐کیفیت الگوی تولید و مصرف................. 63
١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور.... 65
١‐۵‐۲‐١۸‐تصویری از تولید موادغذایی در کشور ....... 65
١‐۵‐۲‐١۹‐بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران.......................... 66
١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژی کاهش ضایعات , وضعیت ایران و ارائه راهکارها 68
١‐۵‐٣‐ اثرات اجتماعی............................ 70
١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعیت وغذا .......................... 70
١‐۵‐٣‐۲‐سیاست عصر کمیابی غذا..................... 72
١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آینده غذا ..................... 74
١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی.... 75
١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی......... 76
١‐۵‐٣‐٦‐تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده 77
١‐٦‐ زنان...................................... 77
١‐٦‐١‐زنان و توسعه پایدار در دستور کار٢١ ....... 78
١‐٦‐١‐١‐ نقش زنان در تغییر الگوی مصرف ........... 79
١‐٦‐١‐۲‐ راهکارهای کاهش مصرف .................... 81
١‐٦‐١‐٣‐نقش آموزش زنان در تغییر الگوی مصرف ...... 82
١‐٦‐١‐۴‐توانمند سازی زنان در الگوها و نحوه مصرف ... 84
١‐٦‐۲‐نقش زنان در کاهش آلودگی محیط زیست, کاهش جمعیت, کمبود مواد غذایی وکمبود آب)................................... 84
١‐٦‐٣‐ نقش زنان در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان 85
فصل دوم – مواد و روشها................ 88
۲‐١‐ویژگی منطقه ٦ تهران ....................... 89
۲‐۲‐روش تحقیق.................................. 92
۲‐۲‐١‐نوع تحقیق................................. 92
۲‐۲‐۲‐ جامعه آماری.............................. 93
۲‐۲‐٣‐ نمونه آماری ............................. 93
۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه................................ 93
۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گیری.......................... 94
۲‐٣‐ابزار گردآوری اطلاعات ...................... 94
۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه......................... 94
۲‐٣‐۲- روایی و پایایی پرسشنامه................. 95
فصل سوم- نتایج........................ 97
٣‐١‐ آمار توصیفی .............................. 98
٣‐١‐١- توزیع سن پاسخگویان...................... 99
٣‐١‐۲- توزیع وضع تاهل پاسخگویان .............. 100
٣‐١‐٣- سطح تحصیلات پاسخگویان................... 102
٣‐١‐۴- توزیع وضعیت شغل پاسخگویان ............. 104
٣‐١‐۵- توزیع وضعیت درآمد ماهیانه(خانوار)پاسخگویان 105
٣‐۲‐ آمار استنباطی............................ 106
٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضیه اول ( بین نقش زنان و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی
رابطه وجود دارد.) ....................... 107
٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا سطح سواد زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش موثر دارد؟) ...................... 107
٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آیا بین سن زنان و نوع الگوهای مصرف غذایی رابطه وجود دارد؟) .......................... 109
٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آیا زنان می توانند با انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیرگذار باشند؟) 110
٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آیا نقش زنان به تنهایی و بی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟) 112
٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آیا شاغل بودن زنان در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیرگذار باشد؟) .......... 113
٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضیه دوم ( بین نقش زنان و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا....) رابطه وجود دارد؟) ......... 115
٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا بین آموزش زنان و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی ...) ارتباط برقرار است؟) .... 115
٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا بین آموزش زنان و کاهش در اسراف مواد غذایی ارتباط برقرار است؟) .................. 117
٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین آموزش زنان و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟ )....................... 118
٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آیا بین آموزش زنان و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟ ) ....................... 120
٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضیه سوم ( بین نقش زنان در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.) ............................... 122
٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آیا بین افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟)................... 122
٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا سطح سواد تغذیه ای زنان در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟) 123
٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین نقش زنان و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟).................. 125
فصل چهارم- نتیجه گیری و پیشنهادات ... 130
۴‐١‐ بحث و نتیجه گیری........................ 131
۴‐١‐١‐ مقدمه ................................. 131
۴‐١‐٢‐بحث و نتیجه گیری پرسشنامه ............... 132
۴‐١‐٢‐١- نتیجه گیری از فرضیه اول و سوالات پژوهشی مربوطه 132
۴‐١‐٢‐۲- نتیجه گیری از فرضیه دوم و سوالات پژوهشی مربوطه 134
۴‐١‐٢‐٣- نتیجه گیری از فرضیه سوم و سوالات پژوهشی مربوطه 135
۴‐١‐٢‐۴- نتیجه گیری از سوالات مربوط به میزان مصرف مواد غذایی 136
۴‐۲‐پیشنهادات ................................ 137
۴‐۲‐١‐نقش دولت................................. 137
۴‐۲‐١‐١‐ پیشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی 137
۴‐۲‐١‐۲‐سایر فعالیتهای مؤثر دولت در زمینه الگوی مصرف غذا 139
۴‐۲‐۲‐نقش زنان ................................ 140
۴‐۲‐۲‐١‐پیشنهادات برای زنان..................... 140
پیوست ............................... 142
پیوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش زنان در اصلاح الگوهای مصرف غذایی............................................ 143
منابع ............................... 151
منابع فارسی ................................ 152
منابع انگلیسی .............................. 155
اینترنت .................................... 155
چکیده انگلیسی ....................... 156
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 153 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 130 |
ارزشیابی مهارت شغلی مدیر آموزشگاه
فهرست مطالب
مکانیزم یا روشهای اجرایی اصول مدیریت
مدیریست چیست
سازمان
ویژگیهای سیستم
ویژگیهای اساسی آموزش پودمانی
آموزش الکترونیک
ضرورت ارزشیابی
اهداف ارزشیابی
اصول ارزشیابی جامع و فراگیر
اهداف ارزشیابی
اصول ارزشیابی از اثربخشی آموزشی
تعریف مکاتبات اداری
اصول تهیه گزارشهای مورد نیاز آموزشگاه
مهارتهای ارتباطی
روشهای آموزش مهارتهای ارتباطی
روانشناسی عمومی و جامعهشناسی
ارتباطگیری موثر و موانع ارتباطی با دیگران
موانع ارتباطی رایج
نظارت بر امور مالی آموزشگاه
تهیه محتوای مربوط به خلاقیت و نوآوریهای مدیر
منابع و مأخذ
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 80 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 65 |
بررسی چگونگی آموزش از راه دور دانش آموزان 12 تا 18 سال در ایران
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
بیان مسأله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف
- اهداف کلی
- اهداف جزئی
- سوالات تحقیق
تعریف مفهومی واژهها
فصل دوم
پیشینه و تاریخچة آموزش از راه دور
مسایل بنیادی درآموزش از راه دور
- رویکردهای اساسی آموزش از راه دور
- علل پیدایش آموزش از راه دور
- مزایا و امکانات آموزش از راه دور
- آموزش از راه دور ورویکردهای آموزشی و یادگیری
- تکامل نسلی آموزش از راه دور
ارکان، ویژگیها و مبانی آموزش از راه دور
آموزش از راه دور در آموزش و پرورش ایران
تفاوتهای موجود بین دانش آموزان نظام حضوری و فراگیران آموزش از راه دور
طبقه بندی مخاطبین
روشها و فرایندهای اجرایی تحصیل درآموزش از راه دور
چالشها و دغدغههای مرتبط با آموزش از راه دور
فصل سوم
روش تحقیق
فصل چهارم
طرح تحقیق
فصل پنجم
یافتهها و نتایج
محدودیتهای تحقیق
راه کارهای پیشنهادی تحقیق
منابع و مآخذ
پیوستها
فهرست اشکال و جداول
شکل شماره 1 – رویکردهای آموزشی و یادگیری
شکل شماره 2- فرایند اجرایی تحصیل در آموزش از راه دور
شکل شماره3- چرخه اصلاح و توسعه رفتار از طریق آموزش
جدول شماره 1- مقایسه فراگیری نظام رایج حضوری با فراگیران نظام آموزش از راه دور
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3021 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 75 |
میزان نقش گیاهان آبزی در تولید ومصرف گازهای مختلف
چکیده:
در مطالب جمع آوری شده میزان نقش گیاهان آبزی در تولید و مصرف گازهای مختلف و به بیان دیگر فتوسنتز در گیاهان مورد بررسی قرار گرفته است. اکثر اکسیژن محلول اضافه شده با گیاهان از میلیون ها جلبک سبز میکروسکوپی ناشی می گردد.
جلبک ها و گیاهان کاملاً غوطه ور در خلال روز از طریق فتوسنتز (فرآیند شیمیایی که با آن گیاهان از خورشید انرژی بدست می آورند) اکسیژن به آب انتقال می دهد.
عموماً گیاهان غوطه ور در حدود 5 برابر اکسیژن بیشتر نسبت به مقداری که مصرف می کنند به آب می دهند. اکسیژن محلول (Do) پارامتر کیفیت آب مهمی می باشد. اگر سطوح Do در بدنه آب به بیش از حد پایین افتد، ماهی ها و سایر ارگانیزم ها و گیاهان قادر به بقا نخواهند بود. گیاهان آبزی مختلف به روش های مختلف بر روی سطوح Do تأثیر گذارند.