دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 15 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
اصول طراحی صفحات وب
این مقاله در مورد اصول طراحی سایت های زیر می باشد:
طراحی سایتهای صنعتی
طراحی صفحات خرده فروشی
صفحات تجاری
موسسات آموزشی
صفحات مربوط به سرگرمی
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
اصول سیستم های عامل توزیع شده
در طول دو دهه اخیر، حصول پیشرفت در تکنولوژی میکروالکترونیک باعث در دسترس قرار گرفتن پردازندههای ارزان و سریع شده است. از سوی دیگر پیشرفتهای موجود در تکنولوژی ارتباطات باعث به وجود آمدن شبکههای سریع تر و به صرفهتر شده است. از ترکیب پیشرفتها در این دو میدان از تکنولوژیها تکنولوژی ارزانتر و کاراتری به وجود آمده که در آن به جای این که از یک پردازنده خیلی سریع استفاده شود، از چند پردازنده معمولی که به هم متصل شدهاند استفاده میشود.
از نظر معماری، کامپیوترهایی که از چندپردازنده متصل به هم تشکیل شدهاند اساساً بر دو دسته تقسیم میشوند.
1-سیستمهای جفت شده قوی
2-سیستمهای جفت شده ضعیف
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 33 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
آزمایشگاه حرارت در 13 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc\
- خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود :
1- خطای آزمایشگر
2- خطای وسایل آزمایش
3- خطای محیط
- اندازه گیری در آزمایش :
1- خطای مطلق : تفاوت اندازه واقعی جسم ، اندازه ای که در آزمایش بدست آمده است .
2- خطای نسبی =
3- در صد خطای نسبی : 100* خطای نسبی
- نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد :
1- موضوع آزمایش
2- تاریخ
3- اسامی افرادی که در یک گروه آزمایش انجام می دهند .
4- نام استاد
5- شرح آزمایش
6- نوشتن روابط و فرمولهای مربوطه
7- رسم جداول و نمودارهای لازم
8- نتیجه گیری
9- بدست آوردن خطاها
10- عوامل موثر در خطا
- تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A
- ظرفیت گرمایی جسم :
مقدار گرمایی که جسم می گیرد تا دمای آن یک درجه سانتی گراد افزایش (کلوین) افزایش یابد J/K
-ظرفیت گرمایی ویژه جسم :
مقدار گرمایی است که به یکای جرم داده می شود تا دمای آن یک درجه کلوین افزایش یابد J/kg k
m : جرم کالری متر
m1 :جرم آب سرد
m2 : جرم آب گرم
c : آب = C=4/2j/kg k
موضوع تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر
شرح آزمایش :
ابتدا مقداری آب درون کالری متر ریخته و ان را وزن می کنیم سپس آن را بدون آب وزن می کنیم و وزن خالص آب را بدست می اوریم دمای آب سرد را اندازه گیری می کنیم .آب را درون بشری تا 60 درجه سانتیگراد حرارت می دهیم سپس مخلوط آب گرم و سرد که قبلاً در کالری متر بود دما را اندازه گیری می کنیم و وزن آن را هم می سنجیم با نوشیتن تمامی اعداد و ارقام در سه مرحله این آزمایش را تکرار می کنیم و در هر بار فرمولهای مربوط را می نویسیم .
مرحله اول :
M وزن کالری متربدون آب= 325gr
وزن کالری متر با آب = 459/5gr
m1 وزن خالص آب = 107/5gr
وزن آب سرد و گرم = 615 gr
دمای اولیه آب سرد = 15 c
دمای اولیه آب گرم = 60 c
تعادل آب گرم و سرد = 30 c
m2 وزن آب گرم خالص = 154/5 gr
154/5*4/2(30-60)=0+(30-15)(A+107/5*4/2)
A=
مرحله دوم
m وزن کالری متر بدون آب = 352 gr
A=
A=
A=2827/4
وزن کالری متر با آب = 860/5
m1 وزن خالص آب = 508/5 gr
وزن آب سرد و گرم = 608/5 gr
m2 وزن آب گرم خالص = 100gr
دمای آب سرد = 15 c
دمای آب گرم = 60 c
دمای تعادل آب گرم و سرد = 32 c
فهرست مطالب:
- خطاهایی که در هر آزمایش وارد می شود :
- نکاتی که در تهیه یک گزارش برای آزمایش باید رعایت کرد :
- تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر (گرماسنج ) ، ارزش آبی گرماسنج A
- ظرفیت گرمایی جسم :
- ظرفیت گرمایی ویژه جسم :
موضوع تعیین ظرفیت گرمایی کالری متر
شرح آزمایش :
مرحله اول :
مرحله دوم
مرحله سوم
نتیجه گیری :
عوامل موثر در خطا :
موضوع : گرمای نهان ذوب یخ LF :
گرمای نهان ذوب یخ :
شرح آزمایش :
موضوع : تعیین انبساط طولی :
شرح آزمایش :
مرحله یک :
مرحله دوم :
نتیجه گیری :
خطا های آزمایش :
عوامل موثر در خطا :
گرمای نهان تبخیر :
شرح آزمایش :
نتیجه گیری :
خطاها :
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 16 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 3 |
پرسشنامه ابتکار و نوآوری شغلی
روش نمره گذاری و تفسیر
این پرسشنامه دارای 6 سوال بوده که طیف پاسخ دهی به این سوالات با همدیگر متفاوت می باشد. به عبارتی، گزینه ای در یک سوال ممکن است با همان گزینه در سوال دیگر امتیاز متفاوتی داشته باشد
روایی و پایایی
از آنجا که پرسشنامه ی مذکور، استاندارد هستند و بارها در تحقیقات پژوهشگران استفاده شده است، بنابراین روایی آنها به طور خود به خود تأیید شده است. در پژوهش ضرغامی و همکاران (1391)، برای سنجش میزان پایایی پرسشنامه نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که میزان آن برای پرسشنامه خلاقیت و انگیزه به کارگیری نوآوری در شغل با استفاده از نرم افزار اِس پی اِس اِس، 812/0 به دست آمد.
منبع: مقیمی، سیدمحمد، 1388، سازمان و مدیریت: رویکردی پژوهشی، چاژ نهرات، انتشارات ترمه.
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 133 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 44 |
احتراق در 44 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc
احتراق عبارت است از اکسیداسیون سریع مواد، همراه با آزاد شدن سریع انرژی.
یکی از تعاریف اکسیداسیون عبارت است از ترکیب شیمیایی یک ماده با اکسیژن. تعریف دیگر اکسیداسیون چنین است: واکنش شیمیایی که شامل اکسیژن باشد، به طوریکه یک یا تعداد بیشتری از مواد با اکسیژن ترکیب شوند.
افروزش
برای آغاز این فرآیند به یک منبع تولید گرما، مواد سوختی و هوا نیاز است. مواد از نظر قابلیت شعله وری متفاوت اند و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی در این موضوع مؤثر است. مثلاً موادی که به شکل ورقه ای هستند، فوم ها و یا یک تکه پارچه خیلی ساده تر از بلوکهای ضخیم مواد جامد آتش میگیرند. طبق تعریف، آغاز فرآیند سوختن را افروزش مینامند. برای پایین آوردن قابلیت افروزش مواد در مقابل منابع کوچک تولید گرما میتوان کارهایی انجام داد اما اینها لزوماً بر روی سرعت سوختن این مواد مؤثر نخواهد بود.
آتش (حریق)
ساده ترین تعریف احتراق، چیزی است که به آن آتش اطلاق میشود و عبارت است از ترکیب شیمیایی سریع مواد با اکسیژن که هم نور و هم گرما تولید میکند. شعله ور شدن (مشتعل شدن) و سوختن همراه با دود (سوختن سطحی) دو نوع احتراق هستند که ممکن است اتفاق بیفتند.
برای انجام شدن عمل احتراق باید یک اکسید کننده موجود باشد. تقریباً همه آتشها با اکسیژن موجود در اتمسفر به عنوان عامل اکسیدکننده انجام میگیرد، اما اکسیدکننده های دیگری نیز موجود است.
بیشتر این اکسیدکننده ها زمانی که در معرض حرارت، فشار یا هر دوی آنها قرار میگیرند اکسیژن آزاد میکنند. علاوه بر آن اکسیدکننده های دیگری نیز وجود دارد مثل هالوژنها (فلوئور، کلر، برم و ید) که احتراق را تقویت مینماید، اما در اینجا فقط احتراق با اکسیژن هوا مورد بحث است.
سوختن و بیشتر انفجارها، نمونه هایی از واکنشهای شیمیایی هستند که از آنها به عنوان آتش (حریق) نام برده میشود و در واقع واکنشهای شیمیایی هستند که شامل اکسیداسیون سریع مواد است. با وجود این، سرعت این واکنشها ممکن است صدها یا هزاران مرتبه سریعتر از یک حریق باشد. به عبارت ساده تر، سوختن واکنش اکسیداسیونی است که به طور قابل توجهی سریعتر از حریق است، اما آهسته تر از انفجار است.
مثلث آتش
این تئوری به صورت یک مثلث ارائه گردیده است. به دلیل اینکه سه جزء (وجه) اصلی در آن وجود دارد و مثلث یک شکل بسته است که نمایانگر یک سیستم بسته میباشد. قسمتی از تئوری تأکید دارد که برای اینکه یک آتش موجود باشد بسته بودن سیستم الزامیاست بدین معنی که اگر یکی از سه وجه مثلث در تماس با وجه بعدی نباشد وقوع حریق ممکن نیست. در شکل (1 ـ 1) مثلث آتش نشان داده شده است.
فهرست مطالب:
احتراق
افروزش
آتش (حریق)
مثلث آتش
محدودة شعله وری
درجه حرارت افروزش
پیشگیری و محافظت در برابر حریق
مقابله با آتش
پیرولیز
تجزیه و شکسته شدن مولکولها بر اثر حرارت
کندسوزکننده ها
انواع کندسوزکننده ها
کندسوزکننده های افزودنی
کندسوزکننده های واکنشی
تئوری اکسیژن مصرف شد در کالریمتر مخروطی
گرمای احتراق بر واحد جرم اکسیژن مصرف شده، E
روش کالریمتر مخروطی برای اندازه گیری سرعت آزاد شدن حرارت
محاسبه دبی جرمی
شرح دستگاه
2 ـ سیستم دودکش و کانال خروجی گازها
3 ـ نگهدارنده نمونه و ترازو
4 ـ تجزیه کننده گازها
5 ـ جرقه زن الکتریکی و تایمر
6 ـ دستگاه اندازه گیری غلظت دود
7 ـ رادیومتر حرارتی
کالیبراسیون دستگاه
1- کالیبراسیون دستگاه تجزیه کننده گاز اکسیژن
2 ـ کالیبراسیون دستگاه تجزیه کننده
3 ـ کالیبراسیون سرعت آزادشدن حرارت (RHR)
4 ـ کالیبراسیون ترازو
5 ـ کالیبراسیون شار حرارتی